TY - JOUR ID - 1550 TI - مطالعه ارتباط بین مدیریت دانش و فرهنگ سازمانی از دیدگاه کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی JO - علوم و فنون مدیریت اطلاعات JA - STIM LA - fa SN - 2476-6658 AU - جنوی, المیرا AU - رضایی, زهره AU - پوروشسب, ساناز AD - استادیار، گروه علم سنجی، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، تهران، ایران AD - کارشناس ارشد، علم اطلاعات و دانش‌شناسی، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تهران، ایران AD - دانشجوی دکتری مدیریت اطلاعات و دانش، علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران. Y1 - 2020 PY - 2020 VL - 6 IS - 1 SP - 22 EP - 50 KW - مدیریت دانش KW - فرهنگ سازمانی KW - هویت سازمانی KW - ذخیره دانش DO - 10.22091/stim.2020.3905.1280 N2 - هدف: پژوهش حاضر با هدف مطالعه ارتباط بین فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش از دیدگاه کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد. روش ­شناسی: پژوهش حاضر پیمایشی بوده و از پرسشنامه ترکیبی(محقق ساخته و استاندارد) با طیف لیکرت استفاده شده است. 76 نفر از کارکنان معاونت با مدرک تحصیلی بالای لیسانس به صورت تصادفی انتخاب و بعد از نمونه‌ گیری، 64 نفر انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده‌ها با نرم‌افزار SPSS18 انجام شد. از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف جهت سنجش نرمال بودن داده‎ها، از آزمون همبستگی اسپیرمن جهت آزمون فرضیه‎ ها و از آزمون فریدمن جهت رتبه ‏بندی متغیرهای پژوهش بهره‎ گیری شده است. نتایج: یافته‌ ها نشان داد به منظور مدیریت صحیح و موفقیت ­آمیز دانش، باید به فرهنگ سازمان توجه کرد. بین ابعاد فرهنگ سازمانی و ابعاد مدیریت دانش از دیدگاه کارکنان رابطه معناداری وجود دارد. همچنین آزمون فریدمن مشخص کرد که هویت سازمانی برای ارتقاء نظام فرهنگ سازمانی در سازمان اولویت داشته و خلاقیت دارای پایین‏ ترین رتبه است. نتیجه‏ گیری: میانگین رتبه‏ ها بهترین وضعیت در بهره ‏برداری از دانش را در بین مولفه‎ های مدیریت دانش نشان می‌دهد و متغیر حفظ و ذخیره دانش پایین‌ ترین رتبه را دارد، یعنی برای ارتقای نظام مدیریت دانش در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی این متغیر باید تقویت شود.   UR - https://stim.qom.ac.ir/article_1550.html L1 - https://stim.qom.ac.ir/article_1550_816813420450c200b85e8eae6871066d.pdf ER -