پذیرش نقد کتاب در فصلنامه علوم و فنون مدیریت اطلاعات

اعضای محترم خانواده بزرگ نشریه علوم و فنون مدیریت اطلاعات

با سلام

همان طور که مستحضر هستید، فصلنامه « علوم و فنون مدیریت اطلاعات» با اخذ ضریب تاثیر مناسب از سوی مرکز ISC و رتبه علمی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جایگاه خود را به عنوان یکی از نشریات معتبر  در جامعه علمی تثبیت کرده است؛ و به عنوان یکی از نشریات مطرح در حوزه مدیریت اطلاعات و دانش بشمار می‌رود. در ادامه سیاست‌های ارتقاء کیفی نشریه، در صدد هستیم از شماره های بعدی در کنار انتشار مقاله‌های پژوهشی و مروری در حوزه مدیریت دانش و مدیریت اطلاعات، بخشی را به نقد و بررسی کتاب‌های وزین تازه منتشر شده بین المللی در این حوزه اختصاص دهیم.

رعایت موارد زیر قبل از ارسال نقد و بررسی الزامی است:

-کتاب نقد شده، منتشر شده در ٢ سال اخیر بوده باشد،

- محتوای نقد از 2000 کلمه فراتر نرود،

-در مقاله ارسالی، نگاه تحلیلی و انتقادی نسبت به ساختار و محتوای کتاب مورد توجه قرار گیرد.

-اطلاعات کتابشناختی دقیق اثر به همراه معرفی نویسنده(ها)، معرفی ساختار اثر و تبیین دیدگاه‌های انتقادی ارائه شود.

با آرزوی موفقیت

محمد حسن زاده