اطلاعیهبا توجه به تفاهم نامه امضاء شده بین دانشگاه قم و انجمن علمی مدیریت اطلاعات ایران، فصلنامه علوم و فنون مدیریت اطلاعات دانشگاه قم با همکاری انجمن علمی مدیریت اطلاعات ایران منتشر خواهد شد.بدین وسیله برای هر دو طرف در مسیر خدمت به علم و فناوری کشور در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی آرزوی موفقیت دارم.
مطالعه بیشتربسمه تعالی فصلنامه علوم و فنون مدیریت اطلاعات درگذشت استاد زاهد بیگدلی، استاد پرتلاش، مهربان و فرهیخته را به به نویسندگان و مخاطبان فصلنامه و خانواده محترم ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای روح آن مرحوم از درگاه خداوند متعال علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت می کند.
مطالعه بیشتردر کمال مسرت به اطلاع نویسندگان و پژوهشگران ارجمند می رساند به استناد نامه شماره 11698-۱۳۹۹ صفحه اینترنتی (وبسایت) پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور به آدرس https://journals.msrt.ir/Home/Detail/11698در پرتو عنایات پروردگار و با تلاش های صورت گرفته مجله "علوم و فنون مدیریت اطلاعات" از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، موفق به اخذ درجه علمی گردید. همچنین این نشریه در آخرین ارزیابی نشریات علمی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1399 رتبه الف را کسب نموده است.مدیریت مجله این موفقیت علمی را به جامعه علمی کشور تبریک عرض نموده و از تمامی دست ...
مطالعه بیشتراطلاعیهبا توجه به تفاهم نامه امضاء شده بین دانشگاه قم و انجمن ارتقاء کتابخانه های عمومی، نشریه علمی- پژوهشی علوم و فنون مدیریت اطلاعات دانشگاه قم با همکاری انجمن ارتقاء کتابخانه های عمومی ایران منتشر خواهد شد.بدین وسیله برای هر دو طرف در مسیر خدمت به علم و فناوری کشور در حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی آرزوی موفقیت دارم.
مطالعه بیشتربسمه تعالی اعضای محترم خانواده بزرگ نشریه علوم و فنون مدیریت اطلاعات با سلام همان طور که مستحضر هستید، فصلنامه « علوم و فنون مدیریت اطلاعات» با اخذ ضریب تاثیر مناسب از سوی مرکز ISC و رتبه علمی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جایگاه خود را به عنوان یکی از نشریات معتبر در جامعه علمی تثبیت کرده است؛ و به عنوان یکی از نشریات مطرح در حوزه مدیریت اطلاعات و دانش بشمار میرود. در ادامه سیاستهای ارتقاء کیفی نشریه، در صدد هستیم از شماره های بعدی در کنار انتشار مقالههای پژوهشی و مروری در حوزه مدیریت دانش و مدیریت اطلاعات، بخشی را به نقد و بررسی ...
مطالعه بیشتر